Saltar al contenido
Aparatologia corporal a Girona

APARATOLOGIA CORPORAL

els nostres tractaments amb APARATOLOGIA CORPORAL

BALLANCER 606 PRESOTERAPIA: Pressoteràpia que ajuda a millorar la circulació sanguínia, a reduir la cel·lulitis i a eliminar líquids retinguts. Es recomana per a combatre la sensació de cames pesades i la retenció de líquids.
RADIOFREQÜÈNCIA D-FINITIVE EVO i VELA SMOOTH: Tecnologies per a combatre la flacidesa i la cel·lulitis, així com per a reduir la grasa localitzada. La Radiofreqüència D-Finitive EVO ajuda a reafirmar la pell, mentre que la Vela Smooth combina diferents tecnologies per a un resultat més eficaç.
ROLL-SYSTEMIC, NOVETAT: Tractament corporal que utilitza un massatge profund per a millorar la circulació, reduir la cel·lulitis i reafirmar la pell. El Bono Roll-Systemic 12+2 inclou 14 sessions a un preu especial.
CRIOLIPÓLISIS: Tecnologia per a la reducció de la grasa localitzada, que consisteix en la congelació de les cèl·lules adiposes. Aquesta tecnologia ajuda a eliminar la grasa sense necessitat de cirurgia ni anestèsia.
LÀSER DE DÍODE (ELIMINACIÓ DEL PÈL): Tecnologia per a l’eliminació permanent del pèl. El làser de diode és més eficaç que altres tecnologies i és segur per a tot tipus de pell.

Demana'ns hora